anti-rid
25,00 RON
-+

Ulei de sîmburi de Caise - Uleiul de caise este un ulei uşor, penetrant, potrivit pentru orice tip de piele, reprezintă o bună bază pentru masaj facial şi pentru purtarea adâncă în piele a principiilor active. Întinereşte şi hidratează, iluminează tenul. ste similar ca si consistenta cu uleiul de migdale, fiind foarte usor. Este potrivit pentru femeile care au riduri pronunţate sau pielea sensibilă, fiind totodată eficient în cazul tenurilor grase. Uleiul din samburi de caise este bogat în acizi grasi (linoleic acid, omega 6) care menţin pielea uscata hidratată, dar are şi proprietăţi revitalizante datorita vitaminelor şi mineralelor. Poate fi combinat cu crema de faţă, loţiunea de corp.

Recomandări în cosmetică

  • toate tipurile de ten în special cel tern, obosit
  • pielea lipsită de tinicitate
  • piele sensibilă, uşor iritată
  • piele lipsită de strălucire şi vitalitate
  • masaj facial
  • demachiere
  • îngrijirea gâtului şi decolteului
  • îngrijirea zonei ochilor
Mod de folosire: 
  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • ca ingredient în felurite creme de zi sau de noapte şi loţiuni
  • în amestec cu alte uleiuri și active liposolubile pentru ulei facial, seruri
  • ca ingredient în prepararea uleiurilor de masaj corporal împreună cu alte ingrediente specifice
  • ca atare sau ca ingredient inclus în compoziţii pentru îngrijirea gâtului şi decolteului
  • ca ingredient în creme de corp, lapte de corp
  • ca ingredient în creme și loțiuni înainte sau după bronzare
  • ca ingredient în seruri sau creme pentru contur de ochi